Vanwege het corona virus werken een aantal van onze medewerkers vanuit huis. Hierdoor is het onze voorkeur om uw vragen per e-mail te ontvangen op info@i-motive.nl of support@mymarketingmanager.nl. Maar ook zijn wij telefonisch gewoon bereikbaar. We helpen u graag!

ACTUELE AUTOMOTIVE ADRESSEN IN VOERTUIG DATABANK

MEER ADRESSEN, MEER RESULTAAT

Voor een optimaal resultaat van uw marketing campagnes brengen wij de juiste doelgroep in kaart. Wij kunnen u voorzien van adressen van voertuigeigenaren en hun actuele voertuigbezit in uw bewerkings- en of postcodegebied. Zo kunt u voertuigeigenaren in uw verzorgingsgebied een oproep sturen wanneer hun voertuig APK gekeurd dient te worden of u kunt zeer aantrekkelijke, gerichte (inruil)acties lanceren.

Wij koppelen hiervoor meerdere databases aan elkaar om een uniek, actueel en zo volledig mogelijk adressenbestand samen te stellen. Met deze data kunnen wij de gewenste target-doelgroep in kaart brengen en aanvullen op basis van uw eigen klantenbestand. Ervaring wijst uit dat we dit kunnen aanvullen met gemiddeld 50%. Over de actualiteit en betrouwbaarheid hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij houden de nauwkeurigheid van de providers goed in de gaten. In de hoogste betrouwbaarheidsklasse word een score van 95% behaald.

Adressen kunnen naast voertuigspecificaties ook worden voorzien van socio-demografische en andere relevante extra kenmerken voor optimale conversie en doelgroep bereik. Denk aan taxatiewaardes, kentekens, leeftijd eigenaar, verhuisgegevens etc.

De meest recente adressen van hoogwaardige kwaliteit voor klantwerving en klantbehoud.

VOERTUIGEIGENAREN IN VOERTUIG DATABANK

Binnen onze Voertuig Databank maken we unieke selecties welke, door onze jarenlange expertise, perfect aansluiten op de doelstelling van de campagne. Natuurlijk verzorgen we het liefst dan ook direct de gehele campagne, dus de opmaak, productie en verzending zodat we er zeker van zijn dat alles volledig op elkaar is afgestemd voor het beste resultaat.

Meer weten over de mogelijkheden van verzorgen van een volledige marketingcampagne met actuele adressen van voertuigeigenaren of liever de data los ontvangen?

Mix & Match

Een slimme én voordelige combinatie van de meest geschikte communicatiekanalen voor uw doelgroep.

MyMarketingManager

Een full-service marketingtool waarmee je meer haalt uit het klantpotentieel zonder dat dit veel tijd, geld en moeite kost.

  • Bent u opzoek naar een slimme en uitgebreide tool die u helpt met uw marketingactiviteiten? Dan bent u opzoek naar MyMarketingManager! Hiermee bereikt u een hogere werkplaats bezetting, stijging in de gemiddelde klantwaarde en betere klantbeoordelingen. Tegelijkertijd bespaart u op het marketingbudget. Met de SMART edition van MyMarketingManager hoeft u zich geen zorgen te maken om uw marketingactiviteiten. ...

AFTER-SALES ADRESSEN

De APK-mailing is het best scorende moment om uw werkplaats vol te plannen. Maar we zien ook een duidelijke toename in respons op periodiek onderhoud, vakantiechecks en bandenwissels. In combinatie met het Loyaliteitsprogramma MyMarketingManager kan de prospectdata een perfecte aanvulling zijn op uw huidige klantenbestand voor het vinden van nieuwe (APK) klanten.

SALES ADRESSEN

Voor verkoopcampagnes, inruilmailingen, autoshows en occasionshows biedt de Voertuig Databank ook vele mogelijkheden. De prospectdata is uit te breiden met actuele restwaardes voor taxatiemailing en vaak is ook het kenteken aanwezig voor extra autokenmerken waardoor het aanbod nog persoonlijker kan en respons verhogend werkt.

CONSUMENTEN ADRESSEN

Autobezit hoeft niet altijd leidend te zijn. Er zijn genoeg redenen te bedenken waarbij selecties op andere kenmerken ook goed aansluiten om een doel te bereiken. Binnen de consumentendatabase stellen we doelgroepen samen op basis van socio-demografische kenmerken en interesseprofielen. Even wat anders maar zeker de moeite waard.

ZAKELIJKE ADRESSEN

Ook voor campagne met een zakelijk tintje is er heel wat mogelijk. In de bedrijvendatabase beschikken we meer dan alleen de KvK-gegevens. Zo weten we vaak meerdere contactpersonen met bijhorende emailadressen en weten we hoeveel  voertuigen er voor de deur staan. Maar selecties op branche, laadvermogen etc zijn ook mogelijk.