Slim bedachte campagnes die resultaat opleveren. Wij zijn uw marketingmanager met alle disciplines onder één dak: onderzoek, strategie, mediakeuze, concept & creatie, productie, implementatie en evaluatie.

+31 (0) 72 505 26 96

Rijksweg 42a, 1906 BJ Limmen

info@i-motive.nl

Automotive website

Het online servicepunt van uw autobedrijf.

Een website is meer dan een opsomming van design, content en techniek. Het is het verlengstuk van de identiteit van uw (auto)bedrijf of merk. Met ruim 15 jaar ervaring in de automotive branche, zijn wij inmiddels gespecialiseerd in het ontwikkelen van automotive websites die resultaat opleveren. U kunt bij ons kiezen voor één van onze standaard templates of voor een complete website op maat.

Online Tools

Resultaat met onze extra modules.

Bij i-motive Marketingsupport hebben wij verschillende online toepassingen ontwikkeld die de verkoop van uw diensten of auto’s stimuleren.

Taxatie-module

Een online Taxatiemodule op uw website voorziet in de behoefte van de bezoekers van uw online vestiging door direct een volledige geautomatiseerd een actuele inruilwaarde van voertuig af te geven.

Afsprakenplanner

Met de duidelijke en transparante Afsprakenplanner op uw website kunnen bezoekers van uw website direct op dag en tijdstip naar keuze een afspraak inplannen.

Voorraad-module

Toon het volledige aanbod nieuwe en gebruikte auto’s binnen iedere gewenste pagina op uw website.

Lease-module

Met de privé-lease module op uw website is het verzamelen van leads een stuk gemakkelijker. In een handomdraai kan de consument het maandbedrag berekenen voor de lease en direct een offerte aanvragen.