Samenvatting wijzigingen d.d. 17-01-2022 

De belangrijkste reden van de wijzigingen is dat de oude voorwaarden dateren uit een periode dat online marketing nog in de kinderschoenen stond en daardoor op dat punt onvolledig zijn. Een beknopte samenvatting van de wijzigingen:

  • De gebruiksvoorwaarden van derde partijen waar we in het kader van onze dienstverlening voor u mee samenwerken zijn verbonden aan onze algemene voorwaarden. Denk hierbij aan online adverteren via Google of Facebook maar ook aan de voorwaarden van webhosting partijen of SMS diensten waar we mee samenwerken.
  • De privacy wetgeving heeft invloed op de werkwijze van dataleveranciers. In de nieuwe voorwaarden wordt daarmee rekening gehouden.
  • De privacy wetgeving heeft ook invloed op andere manieren van communicatie zoals het versturen van e-mails. De voorwaarden voor gebruik van email diensten zijn daarop aangepast.
  • I-motive doet meer en meer advieswerkzaamheden waarvoor nu de uitgangspunten in de algemene voorwaarden zijn vastgelegd.
  • In verband met een virtueel Rad van Fortuin welke voor promotionele doeleinden op uw website geplaatst kan worden is rekening te houden met de wet op kans spelen waar via de algemene voorwaarden naar toe wordt verwezen.

Voor een volledig en gedetailleerd overzicht van alle wijzigingen lees de Algemene voorwaarden i-motive Marketingsupport BV.