Probeer MyMarketingManager + CarBuddy nu 3 maanden GRATIS!

CarBuddy is onderdeel van MyMarketingManager, de tool om met weinig moeite goed in contact te blijven met uw klanten. Probeer MyMarketingManager + CarBuddy nu 3 maanden gratis. Benieuwd hoeveel méér omzet u uit uw klanten kunt halen? Check de M3 Calculator voor een berekening.

De CarBuddy app

“Probeer MyMarketingManager + CarBuddy nu 3 maanden GRATIS!”

CarBuddy is hét digitale platform voor de autobezitter. Deze handige app zorgt ervoor dat autobedrijven continu in contact staan met hun klanten. Ruim 90% van de Nederlandse bevolking gebruikt immers een smartphone met internettoegang.

Via de app kunt u onderhoudsinformatie digitaal beschikbaar stellen voor de autobezitter. In het dashboard wordt eenvoudig nieuwe onderhoudsinformatie aangemaakt of bestaande onderhoudsinformatie aangevuld.

Vraag een demo aan
Probeer 3 maanden gratis

Connect met de klant

Het digitaal beschikbaar stellen van onderhoudsinformatie speelt in op de behoefte van de autobezitter en biedt hen relevante informatie. Zo kunnen zij onderhoudshistorie inzien, 24/7 een werkplaatsafspraak inplannen, hun privacy voorkeuren wijzigen en is er de mogelijkheid om serviceproducten, zoals pechhulp, verzekering of onderhoudscontract toe te voegen.

CarBuddy demo of proefversie aanvragen!

De voordelen van CarBuddy

  • Klantloyaliteit versterken
  • App in de huisstijl van het autobedrijf
  • Laagdrempelige manier om contact te houden
  • Klanten kunnen 24/7 een afspraak maken

  • Voorzie klanten van handige informatie

  • Verhoog de kans op conversie