Recente voertuig gegevens in voertuig databank

Recente gegevens van voertuigbezitters nodig? Voor een optimaal resultaat van uw marketingcampagnes brengen wij de uw doelgroep in kaart. Wij kunnen u voorzien van adressen van voertuigbezitters en hun actuele voertuigbezit in een gewenst (postcode)gebied. Zo kunt u voertuigbezitters in uw verzorgingsgebied een oproep sturen wanneer hun voertuig toe is aan onderhoud of service of kunt u bijvoorbeeld aantrekkelijke, gerichte (inruil)acties lanceren.

Over de actualiteit en betrouwbaarheid van de data hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij houden de nauwkeurigheid van de providers goed in de gaten. In de hoogste betrouwbaarheidsklasse wordt een score van 95% behaald.

Neem contact met ons op

“Al ruim 15 jaar ondersteunen wij autobedrijven bij strategie, marketing en data.”

Hans Baltus

Algemeen directeur

Jaren aan ervaring

15 plus

Klanten (BeNeLux)

circa 1.200

Professionals

14

Vertrouwd door snel groeiende ondernemingen zoals:
Bosch logo
Fource logo
Carteam logo
AutoCrew logo
Vakgarage logo

Meer adressen, meer resultaat

Binnen onze voertuig databank maken we unieke selecties welke, door onze jarenlange expertise, perfect aansluiten op de doelstelling van de campagne. Natuurlijk verzorgen we het liefst dan ook direct de opmaak, productie en verzending zodat we er zeker van zijn dat alles volledig op elkaar is afgestemd voor het beste resultaat.

Adressen kunnen naast voertuigspecificaties ook worden voorzien van socio-demografische en andere relevante extra kenmerken voor optimale conversie en doelgroep bereik.

  • After-sales adressen
  • Sales adressen
  • Consumenten adressen
  • Zakelijke adressen

Ontvang vrijblijvend advies

Spreek één van onze specialisten via +31 (0) 72 505 26 96

Contactformulier indienen