Vanwege het corona virus werken een aantal van onze medewerkers vanuit huis. Hierdoor is het onze voorkeur om uw vragen per e-mail te ontvangen op info@i-motive.nl of support@mymarketingmanager.nl. Maar ook zijn wij telefonisch gewoon bereikbaar. We helpen u graag!

i-motive en e-Link marketing bundelen hun krachten

i-motive en e-Link marketing bundelen hun krachten

Onlangs is een koppeling tussen de Car Reminder App en MyMarketingManager live gegaan. Door deze koppeling worden de krachten van het MyMarketingManager platform en de Car Reminder app gebundeld met als doel de communicatie richting klanten nog efficiënter te laten verlopen.

MyMarketingManager heeft zich inmiddels bewezen als efficiënte marketingtool die volledig wordt afgestemd op de wensen en behoeften van autobedrijven en klanten. Via e-mail, push, sms of post worden op het juiste moment de juiste berichten aan klanten gestuurd. Dit gebeurt zowel voor sales als voor aftersales. Hiervoor is  keuze uit ruim 80 volledig ingerichte contactmomenten en een online “mijn-voertuig” omgeving waarbinnen de klant zelf haar gegevens kan actualiseren.

De Car Reminder app biedt een live verbinding via een app in de hand van de klant. Actuele autogegevens zijn voor klanten inzichtelijk en worden aangevuld met actuele kilometerstanden. Hierdoor krijgen klanten bijvoorbeeld een nauwkeurige voorspelling van het volgende onderhoudsmoment. Maar ook bij andere belangrijke momenten zoals APK, recalls of winterbanden wissels worden klanten tijdig geïnformeerd. Hierdoor wordt de planning effectiever en gaat het werkplaatsrendement omhoog, naast dat de klant een extra service wordt geboden.

MyMarketingManager koppelt als onafhankelijke marketingtool aan meerdere platformen. Zo zijn bijna alle DMS systemen aangesloten en is er sinds januari al een koppeling met de Autosociaal App. De uitbreiding met mobiele platformen speelt in op de grote behoeft de van generatie app gebruikers en de toename van de smartphone als belangrijkste communicatiemiddel. Via het extra communicatiekanaal worden alle ingestelde contactmomenten verstuurd en kunnen klanten gemakkelijk een afspraak inplannen met slechts één druk op de knop.

Lees meer over MyMarketingManager

Exclusieve aanbieding

Bent u al gebruiker van MyMarketingManager? Dan heeft Car Reminder App een exclusieve aanbieding voor u gereed staan. Lees er meer over op de speciale pagina over de koppeling met MyMarketingManager.

Car Reminder app aanbieding
i-motive
info@i-motive.nl