Vanwege het corona virus werken een aantal van onze medewerkers vanuit huis. Hierdoor is het onze voorkeur om uw vragen per e-mail te ontvangen op info@i-motive.nl of support@mymarketingmanager.nl. Maar ook zijn wij telefonisch gewoon bereikbaar. We helpen u graag!

Een inruilvoorstel die je niet kunt afslaan!

Tijdelijk extra korting en gratis promopakket.

Trek uw klanten net over de streep door een volledig gepersonaliseerd inruilvoorstel te presenteren die ze niet kunnen afslaan. Het “wow” gevoel dat wij creëren als uw klanten de huidige waarde van hun eigen auto zien zal net dat extra zetje zijn die zij nodig hebben. De aankoop van een gloednieuwe auto, tegen een aantrekkelijk inruil, dat wilt toch iedereen!

Het inruilvoorstel is volledig gepersonaliseerd per klant en bevat actuele gegevens zoals het merk/ model en de huidige taxatiewaarde van het voertuig van uw klant. De inruilmailing is er in vele uitvoeringen: A4 brief in enveloppe, A5 kaart maar ook als opvallende kentekenmailing.

“Het succesnummer van 1 op 1 communicatie.”

Allereerst verrijken wij op basis van het kenteken de juiste adressen met de meest actuele taxatiewaarde van AutoTelex. Aan de hand hiervan wordt het inruilvoorstel gemaakt die vervolgens wordt verwerkt in de mailing. De inruilmailing zorgt voor een hogere respons en meer leads, daarnaast wordt u volledig ontzorgd!

i-motive
info@i-motive.nl