Vanwege het corona virus werken een aantal van onze medewerkers vanuit huis. Hierdoor is het onze voorkeur om uw vragen per e-mail te ontvangen op info@i-motive.nl of support@mymarketingmanager.nl. Maar ook zijn wij telefonisch gewoon bereikbaar. We helpen u graag!

MijnGegevensbescherming helpt bij AVG

MijnGegevensbescherming helpt bij AVG.

Nu de AVG/ GDPR wetgeving steeds dichterbij komt, zijn ondernemers in de autobranche druk bezig met voorbereidingen op de veranderingen die deze wet met zich meebrengt. Het is van groot belang dat u als ondernemer of manager op de hoogte bent van de nieuwe privacyregels. Onder de AVG krijgen de consumenten van wie u persoonsgegevens verwerkt namelijk meer privacy rechten.

Hoe de AVG in de praktijk werkt? Wanneer een klant bijvoorbeeld vraagt om inzage in zijn/ haar klantgegevens bent u als garagist of autohandelaar verplicht alle stappen van deze aanvraag vast te leggen en binnen korte termijn af te handelen.

MijnGegevensbescherming (MGB)

De nieuwe online omgeving van MijnGegevensbescherming (MGB) biedt een kant-en-klare oplossing om toegang tot de gewenste gegevens te verkrijgen en het gehele verzoek af te handelen zoals de AVG voorschrijft. Middels een tool op de website worden alle aanvragen geregistreerd en verwerkt. Op deze manier wordt u als ondernemer volledig ontzorgt op het gebied van AVG.

Onafhankelijk en geautomatiseerd

MijnGegevensbescherming is een onafhankelijke tool en combineert met ruim 35 garage software pakketten zoals bijvoorbeeld Carsys, Driver, LEF, ITK en MyMarketingManager. Hierdoor is het mogelijk om klantgegevens automatisch te koppelen en in te lezen.

Onderscheidt u als bedrijf door proactief en transparant met consumentenrechten om te gaan.

Onafhankelijk en flexibel

Koppeling met bijna elk DMS, GMS, LMS en CRM

Inzetbaar voor klant én prospectdata

Volledig geautomatiseerd

Voor klant én prospect

De AVG is ook van toepassing op de uitgaande prospectmailing. Alle opgeslagen gegevens moeten bij bron opgevraagd en overlegd worden. Bij wijziging van de gegevens moet dit worden aangegeven. Door samenwerkingen met meerdere dataleveranciers en bewerkers biedt MijnGegevensbescherming de mogelijkheid om ook deze gegevens automatisch via de online omgeving te laten lopen.

Heeft u interesse?

Vul onderstaand formulier in en één van onze specialisten zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

i-motive
info@i-motive.nl