Vanwege het corona virus werken een aantal van onze medewerkers vanuit huis. Hierdoor is het onze voorkeur om uw vragen per e-mail te ontvangen op info@i-motive.nl of support@mymarketingmanager.nl. Maar ook zijn wij telefonisch gewoon bereikbaar. We helpen u graag!

MijnGegevensbescherming.nl

Onafhankelijk en flexibel

Geautomatiseerd

Koppeling met bijna elk DMS, GMS, LMS en CRM

Inzetbaar voor klant én prospectdata

Transparant omgaan met consumentenrechten

MijnGegevensbescherming (MGB)

De online omgeving van MijnGegevensbescherming (MGB) biedt een kant-en-klare oplossing om toegang tot de gewenste gegevens te verkrijgen en het consumentenverzoeken af te handelen zoals de AVG voorschrijft. Middels een tool op de website worden alle aanvragen geregistreerd en verwerkt. Op deze manier wordt u als ondernemer volledig ontzorgt op het gebied van AVG.

Onafhankelijk en volledig geautomatiseerd

MijnGegevensbescherming is een onafhankelijke tool en combineert met ruim 35 garage software pakketten zoals bijvoorbeeld Carsys, Driver, LEF, ITK en MyMarketingManager. Hierdoor is het mogelijk om klantgegevens automatisch te koppelen en in te lezen.

Voor klant én prospect

Ook op uitgaande prospectmailing is de AVG van toepassing. Door samenwerkingen met meerdere dataleveranciers en bewerkers biedt MijnGegevensbescherming de mogelijkheid om ook deze datastroom geautomatiseerd via het portal te laten lopen.

Onderscheidt u als bedrijf door proactief en transparant met consumentenrechten om te gaan.

Heeft u interesse?

Vul onderstaand formulier in en één van onze specialisten zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Direct contact

Nu één van onze specialisten spreken via telefoon of e-mail? Klik dan op één van de onderstaande knoppen.

BEL 072 – 505 26 96
STUUR EEN E-MAIL