Vanwege het corona virus werken een aantal van onze medewerkers vanuit huis. Hierdoor is het onze voorkeur om uw vragen per e-mail te ontvangen op info@i-motive.nl of support@mymarketingmanager.nl. Maar ook zijn wij telefonisch gewoon bereikbaar. We helpen u graag!

Mix & Match your Marketing. Nu met 3 extra pakketten!

OPTIMALE MARKETINGMIX, EFFECTIEF RESULTAAT

Mix & Match your Marketing. Nu met 3 extra pakketten!

Met Mix & Match maak je op slimme en voordelige wijze kennis met verschillende soorten off- en online communicatie. Een combinatie welke volledig wordt afgestemd op de doelstelling van de campagne. Dat noemen we een perfecte match!

Naast de standaard Actiesite en pakketten zoals Google Adwords, Banners, Facebook Advertising en Prospect Email hebben we 3 pakketten aan Mix&Match toegevoegd;

Prive-lease Module

Online het maandbedrag van de gewenste auto berekenen waarna direct een offerte, proefrit of bestelling kan worden aangevraagd.

Online TaxatieTool

Real-time inruilwaarde weergave van de auto. Zo worden hot-prospects direct zichtbaar en kunnen direct worden opgevolgd.

Prospect Direct Mailing

Scherpe selectie prospects op basis van autobezit en complete verzending van een unieke en volledig gepersonaliseerde mailing.

Lees meer over Mix & Match
i-motive
info@i-motive.nl