Vanwege het corona virus werken een aantal van onze medewerkers vanuit huis. Hierdoor is het onze voorkeur om uw vragen per e-mail te ontvangen op info@i-motive.nl of support@mymarketingmanager.nl. Maar ook zijn wij telefonisch gewoon bereikbaar. We helpen u graag!

ONLINE ADVERTEREN

Specifiek adverteren op doelgroep

Altijd bovenaan in zoekresultaten

Gelijk resultaat

Geen ingewikkelde contracten

Relatief lage kosten

ONLINE ADVERTEREN

MEER BEZOEKERS NAAR UW WEBSITE

Meer dan 95% van de Nederlanders gebruikt Google om producten en diensten te zoeken. Hoog scoren in de zoekresultaten is van groot belang voor bijvoorbeeld specifieke automotive gerelateerde werkzaamheden. Het is dus belangrijk dat u goed zichtbaar bent op Google. Met advertenties op Google bent u direct zichtbaar naast of boven de zoekresultaten. Het mooie van AdWords is dat er uitbreid gemeten kan worden en hierdoor ook kan worden bijgestuurd. Onze SEA specialisten hebben jarenlange ervaring in het opzetten en beheren van campagnes voor zowel kleine lokale- als grote organisaties.

i-motive kan u helpen met deze effectieve manier van online adverteren, waarbij we goed inspelen op relevante tekstadvertenties.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd. SEO is een belangrijk onderdeel van zoekmachine marketing. Door aandacht te besteden aan SEO zal uw website hoger scoren in de resultaten van zoekmachines.

Socialmedia Advertising

Nog meer respons via het sociale netwerk.

MyMarketingManager

Voor meer omzet en hogere conversie op uw APK mailing.