Vanwege het corona virus werken een aantal van onze medewerkers vanuit huis. Hierdoor is het onze voorkeur om uw vragen per e-mail te ontvangen op info@i-motive.nl of support@mymarketingmanager.nl. Maar ook zijn wij telefonisch gewoon bereikbaar. We helpen u graag!

Online Marketing Modules maken meer mogelijk!

Online Marketing Modules maken meer mogelijk!

Het is van groot belang om uw online marketing strategie te ontwikkelen voor nu en in de toekomst. Steeds meer mensen gebruiken namelijk mobiele telefoons en tablets om aankopen te doen en toegang te krijgen tot informatie. Geef uw online marketing nu een flinke upgrade met onze Online Marketing Modules en wees altijd een stapje voor op uw concurrenten.

icon-like-200x200

Facebook Marketing Module

Facebook voor uw bedrijf. Leuk of een dagelijkse must? De kracht van Facebook zit ‘m in de continuïteit, de actualiteit, de relevantie en uiteraard aansprekend campagnemateriaal. De nieuwe Facebook Marketing Module sluit hier perfect op aan, biedt alle ingrediënten in één overzichtelijke marketingtool en geeft u direct toegang tot de kracht van Facebook. De berichten worden voor u ingesteld en 2 x per maand gepubliceerd op uw tijdlijn. Zo is uw Facebookpagina een jaar lang voorzien van relevante content.

BEKIJK HIER DE DEMO

Privé-lease Module

Leads genereren op uw website? Met de Privé-lease Module op uw website is het verzamelen van leads (of direct online sales) een stuk gemakkelijker. In een handomdraai kan de consument het maandbedrag berekenen voor het leasen van een auto en direct een offerte of proefrit aanvragen. Dankzij deze zeer succesvolle module zijn er het afgelopen jaar meer dan 100.000 privé lease contracten afgesloten.

BEKIJK HIER DE DEMO
icon-calculate
calendar-icon-65989

Afspraak module

Vraagt u zich wel eens af waarom er nog steeds websites zijn waarop de klant voor een afspraak een algemeen formulier moet invullen?  De kans is groot dat uw bezoeker daar geen zin in heeft en de website verlaat zonder verdere actie te ondernemen. Met dat in gedachten hebben we een duidelijke en transparante afspraakmodule gebouwd. Hiermee kunnen bezoekers van uw website direct op dag en tijdstip naar keuze een afspraak inplannen. De afspraken module kunt u gemakkelijk middels een i-frame in uw bestaande website plaatsen. Via een eigen beheerpagina stelt u alle variabelen in. U kunt natuurlijk contact met ons opnemen voor support.

BEKIJK HIER DE DEMO

Online TaxatieTool

Onze volledig geautomatiseerde Online TaxatieTool voorziet in de behoefte van uw bezoekers door direct een actuele inruilwaarde van het voertuig af te geven. Op deze manier kunt u tijdig inspelen op de signalen van een mogelijke aankoop. Het is namelijk bewezen dat een consument die online een taxatie uitvoert tegen het einde van het aankoop/ oriëntatieproces is beland. Uiteraard ontvangt u ook direct alle prospect gegevens in uw mailbox wat een snelle opvolging mogelijk maakt!

BEKIJK HIER DE DEMO
icon-car-glass-200x200
i-motive
info@i-motive.nl