Vanwege het corona virus werken een aantal van onze medewerkers vanuit huis. Hierdoor is het onze voorkeur om uw vragen per e-mail te ontvangen op info@i-motive.nl of support@mymarketingmanager.nl. Maar ook zijn wij telefonisch gewoon bereikbaar. We helpen u graag!

OPSCHONING EN VERRIJKING VAN UW KLANTENDATA

MEER RESPONS MET ACTUELE DATA

Actuele en volledige NAW-gegevens zijn onmisbaar; die vormen immers de lifeline naar uw klanten en potentiële klanten. Via de gangbare garage software pakketten kunnen alle autobedrijven hun klantbestanden aanleveren bij onze opschoning- en verrijkingservice genaamd; CheckMyData.

Uiteraard staat CheckMyData garant voor de beveiliging, opslag, validatie en uitwisseling van deze gegevens.

Met CheckMyData beschikt u over een schonere en een beter gevulde database.

Voordelen van een schoon- en verrijkt bestand:

  • Kosten besparing door voorkomen van “waste” en dubbele gegevens
  • Verhoogd rendement op marketing acties door efficiënter werken
  • Groter marketingbereik met als gevolg omzetstijging na geslaagde campagne
  • Beter inzicht in uw klant en prospect
  • Eenvoudig en snel correcte en recente data gekoppeld met uw klantgegevens
  • Voorkomen van irritatie bij klant en prospect

Opschonen

Optimale datakwaliteit legt de basis voor betere marketingperformance. Uw klanten zitten niet stil maar verhuizen of kopen een andere wagen. Bovendien zijn zij niet altijd zo loyaal als u zou willen en kunnen de ingevoerde gegevens incompleet zijn. Bij het schonen van uw data worden uw voertuig- en klantgegevens ontdubbeld, gestandaardiseerd en verbeterd.

Verrijken

Door uw adressenbestand te verrijken met aanvullende gegevens kunt u uw doelgroep nauwkeuriger bereiken. De kans op toename van nieuwe klanten wordt hierdoor groter. Wij helpen u aan de juiste nieuwe gegevens op basis van uw criteria en adviseren u in doelgroep kansen. U bent verzekerd van de meest actuele gegevens door het grote aantal referentiebronnen waar CheckMyData gebruik van maakt.

Data-koppeling met garagesoftware-pakketten

CheckMyData werkt met de meest gangbare softwareleveranciers samen. Hierdoor kunnen wij simpel en snel een export maken van uw klantendatabase.

Voertuig Databank

Actuele prospect data zorgt voor nieuwe klanten.

MyMarketingManager

Voor meer omzet en hogere conversie op uw APK mailing.