Vanwege het corona virus werken een aantal van onze medewerkers vanuit huis. Hierdoor is het onze voorkeur om uw vragen per e-mail te ontvangen op info@i-motive.nl of support@mymarketingmanager.nl. Maar ook zijn wij telefonisch gewoon bereikbaar. We helpen u graag!

VERSE PROSPECT ADRESSEN BESCHIKBAAR

Ja, er zijn weer verse adressen beschikbaar!

Heeft u er al van kunnen proeven? De nieuwe automotive adressen van Cardatapool zijn nu volledig beschikbaar voor al onze producten zoals bijvoorbeeld de APK-mailing en de inruilmailing.

Voor ons is het een dagelijkse bezigheid om prospect data te verwerken in marketingprojecten die wij voor onze klanten binnen de autobranche verzorgen. De kwaliteit is dan ook een uitermate belangrijke factor, hierbij staat of valt het succes van de campagne. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat onze partner Cardatapool recent een omvangrijke uitbreiding van haar database heeft gedaan. Interessant is de toevoeging van betrouwbaarheid (juiste matching voertuig) in 6 klassen waarop geselecteerd kan worden. Voor een APK-mailing adviseren we alleen de 3 hoogste kwaliteitsklassen in te zetten, bij een klantwervingcampagne (proefritten, vakantiechecks etc) passen ook de lagere klassen qua profiel. Voldoende mogelijkheden dus!

De meest recente adressen van hoogwaardige kwaliteit voor klantwerving en klantbehoud.

Sales en After-sales data

De APK is nog steeds het best scorende moment om uw werkplaats vol te plannen. Maar we zien ook een duidelijke toename in respons op periodiek onderhoud, vakantiechecks en bandenwissels door ons Loyaliteitsprogramma MyMarketingManager. Door inzet van de nieuwe data met de hogere betrouwbaarheid kunnen wij u nog beter helpen met klantbehoud en het vinden van nieuwe (APK) klanten.

Gelukkig biedt de nieuwe data ook uitgebreide mogelijkheden voor verkoopcampagnes, inruilmailingen en autoshows. Zeker nu het kenteken in een groot aantal betrouwbaarheidsklassen is toegevoegd kan het aanbod nog persoonlijker en dat resulteert weer in een hogere respons.

Autobezit hoeft niet altijd leidend te zijn. Een andere extra uitbreiding is de Consumerdatapool waarbij op zeer veel aanvullende (socio-demografische) kenmerken wordt geselecteerd. Deze nieuwe databron bevat naast NAW ook e-mailadressen en telefoonnummers.

Nog even in het kort:

  • De beste kwaliteit data in de markt: hoogwaardig & meest actueel
  • Veel data én 20-30% bewezen betere datakwaliteit dan andere aanbieders
  • Toevoeging van voertuigspecificaties, socio-demografische en andere relevante extra kenmerken mogelijk
  • Per adres is een betrouwbaarheidspercentage gekoppeld
  • Per type campagne kan de gewenste kwaliteitsklasse worden gekozen

Meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden?
Neem contact met ons op, we vertellen er graag meer over. Vrijblijvend een doelgroep telling is natuurlijk ook mogelijk, weet u precies hoeveel auto’s binnen deze selectie in uw verzorgingsgebied rondrijden.

i-motive
info@i-motive.nl