Vanwege het corona virus werken een aantal van onze medewerkers vanuit huis. Hierdoor is het onze voorkeur om uw vragen per e-mail te ontvangen op info@i-motive.nl of support@mymarketingmanager.nl. Maar ook zijn wij telefonisch gewoon bereikbaar. We helpen u graag!

WEBSITE VOOR AUTOBEDRIJVEN

Responsive Design

SEO Geoptimaliseerd

Volledig ingericht

Gemakkelijk te onderhouden

Diverse Automotive modules

FULL-SERVICE WEBSITE ONTWIKKELING

Websites waar onze klanten trots op zijn. Wij leveren maatwerk. Ook als uw budget het niet toelaat een geavanceerde website of applicatie te laten bouwen hebben wij een oplossing. Wat dacht u van een print campagne gekoppeld aan online marketing? Dit is een van de krachtigste marketing combinaties om klanten en prospects te benaderen en uw omzet te zien groeien. i-motive heeft alles in huis om u te helpen het optimale uit uw website te halen. Van advies en het bepalen van uw internet strategie tot het bouwen van slimme content management systemen.

Actiewebsite

Met een op maat gemaakte actiewebsite zet u uw online bezoekers om in directe potentiële klanten. Dit kan voor zowel de verkoop van nieuwe of gebruikte auto’s maar ook om reparatie- en onderhoudsdiensten onder de aandacht te brengen. Deze methode is gemakkelijk, snel en betaalbaar in te zetten en een goede aanvulling op uw bestaande website.

Afspraken Planner

Gemakkelijk online een werkplaats afspraak inplannen.

TaxatieTool

Ontvang gegevens van hot-prospects.

  • bridge-browser-top
  • bridge-browser-top
  • bridge-browser-top