Automotive website / -shop

Dé specialist in automotive websites.

Uw website is veel meer dan een opsomming van design, content en techniek. Het is het verlengstuk van de identiteit van uw bedrijf. Het is de plek waar de eerste indruk van uw bedrijf ontstaat. Als specialist in de automotive branche ontwikkelt i-motive Marketingsupport websites die uitstekend scoren op techniek, gebruiksvriendelijkheid, snelheid én vindbaarheid.

Templates bekijken

Aanvullende modules.

i-motive creëert goed vindbare automotive websites met een gebruiksvriendelijk design en conversie-verhogende tactieken. Onze templates hebben vele opties en kunnen worden uitgebreid met handige automotive modules die zorgen voor nóg meer resultaat.

Toon het volledige aanbod nieuwe en gebruikte auto’s binnen iedere gewenste pagina.

Lees meer

Bezoekers kunnen direct op dag en tijdstip naar keuze een afspraak plannen.

Lees meer

Met deze module op uw website berekenen bezoekers in een handomdraai de kosten voor de lease.

Lees meer

Toont direct en volledig geautomatiseerd de actuele inruilwaarde van het voertuig.

Lees meer

Onze templates

Neem contact met ons op

Garage

Mobility

Edition

Dynamic

Expert

Uw part-time marketingmanagers staan voor u klaar!

  • +31 (0) 72 505 26 96
  • info@i-motive.nl

Contact opnemen

Ga voor een krachtige online aanwezigheid.

Als autobedrijf of -garage is een professionele website tegenwoordig onmisbaar. Potentiële klanten oriënteren zich immers steeds vaker online voordat ze een beslissing maken. Een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website kan dan het verschil maken tussen een bezoeker die snel weg klikt en een klant die een afspraak maakt.

Eenvoudig te beheren

i-motive ontwikkelt websites met WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld. Het voordeel van WordPress is de gebruiksvriendelijkheid. Het platform is zeer intuïtief en makkelijk te begrijpen, zelfs voor mensen zonder ervaring in webdesign.

Zo gaan wij te werk

Bij i-motive Marketingsupport geloven we in een persoonlijke aanpak. We beginnen altijd met een intakegesprek waarin we samen uw wensen en doelen bespreken. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerp en de ontwikkeling van uw website, waarbij we gebruikmaken van de nieuwste trends en technieken.

Goede vindbaarheid

Onze websites zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. We zorgen ervoor dat bezoekers snel en makkelijk kunnen vinden wat ze zoeken en dat de website op alle apparaten goed werkt. Ook besteden we aandacht aan zoekmachineoptimalisatie (SEO), zodat de website goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google.

Altijd het beste eindresultaat

Bij i-motive is er altijd ruimte voor feedback van de klant. Heeft u een bepaalde visie of is de stijl niet naar uw smaak? Dan wordt dit altijd onder handen genomen, zodat u tevreden bent met het eindresultaat.

De kosten van webdesign

De kosten van het maken van een website kunnen variëren afhankelijk van de omvang van het project en de gewenste functionaliteit. Bij i-motive Marketingsupport bieden wij onze klanten op maat gemaakte oplossingen die passen bij hun budget en specifieke behoeften.

Laten we kennismaken!

Op zoek naar het juiste advies voor automotive marketing? Wacht niet langer en neem contact met ons op via het formulier, stuur een e-mail info@i-motive.nl of bel 072 505 26 96.

Formulier invullen