Vanwege het corona virus werken een aantal van onze medewerkers vanuit huis. Hierdoor is het onze voorkeur om uw vragen per e-mail te ontvangen op info@i-motive.nl of support@mymarketingmanager.nl. Maar ook zijn wij telefonisch gewoon bereikbaar. We helpen u graag!

OVER I-MOTIVE

Zoals u van uw auto’s en techniek houdt, zo houden wij van marketing en data

Ons team bestaat uit een mix van jonge talenten en ervaren specialisten. Veel doen we in eigen beheer, waaronder: strategie, advies, design, development, databewerking en productie. En waar het voor u als klant beter is maken we gebruik van externe specialisten. Dat zijn vaste partners, zorgvuldig gekozen en stuk voor stuk de besten in hun vakgebied. Hierdoor kunnen we kwaliteit en snelheid altijd waarborgen.

Deze unieke combinatie vormt i-motive tot een fullservice creatief data- en marketingbureau en een ideale samenwerkingspartner.

Waar bestaat de mix van jonge talenten en ervaren specialisten uit?

De accountmanagers ontwikkelen samen met de klant de acties en campagnes, waarbij de marketingmanager een begeleidende rol heeft.

De data-analisten verwerken en verrijken de benodigde data. De vormgevers zorgen voor de gewenste uitstraling zowel online als offline. Contentmanagers formuleren daarbij de teksten waardoor de complete communicatie ontstaat. Drukkers en web-managers zorgen ieder in hun vakgebied dat deze communicatie optimaal wordt gepubliceerd.

Voor de uitvoering van campagnes op internet of social media zijn het de online campagnemanagers die uw campagne inrichten, monitoren, bijsturen, budgetten beheren en rapporteren.

Het team van projectmanagers vormt de schakel tussen u als klant en het uitvoerende team. Zij zorgen voor een kwalitatieve projectuitvoering en bewaken de planning.

Deze mensen worden ondersteund door programmeurs die de automatisering op orde houden en door ontwikkelen. En door administrateurs die het administratieve proces te managen.

Voertuig Databank

Actuele prospect data zorgt voor nieuwe klanten.

MyMarketingManager

Voor meer omzet en hogere conversie op uw APK mailing.