Disclaimer van i-motive

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel we de grootst mogelijke zorgvuldigheid betrachten bij het samenstellen en onderhouden van de op deze website verstrekte informatie, kunnen wij niet garanderen dat deze informatie volledig, juist en actueel is. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze website.

i-motive Marketingsupport aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van de informatie op deze website. Dit geldt ook voor eventuele fouten of onvolkomenheden in de informatie.

Deze website bevat mogelijk links naar externe websites die niet onder onze controle vallen. i-motive Marketingsupport is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade of verlies veroorzaakt door het gebruik van deze websites.

Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van i-motive Marketingsupport de inhoud van deze website of delen daarvan te kopiëren, verspreiden, wijzigen of op enigerlei wijze te gebruiken voor commerciële doeleinden.

Door gebruik te maken van deze website stemt u in met deze disclaimer. i-motive Marketingsupport behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze disclaimer op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Het is raadzaam deze disclaimer regelmatig te raadplegen.

Contactgegevens:

i-motive Marketingsupport

Rijksweg 42a
1906 BJ Limmen
Nederland

 

Telefoon: +31 (0) 72 505 26 96
E-mail: info@i-motive.nl.