Copyright van i-motive

Copyright © i-motive Marketingsupport. Alle rechten voorbehouden.

Alle tekst, afbeeldingen, video’s en andere materialen op deze website zijn beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten van i-motive Marketingsupport, tenzij anders aangegeven. Het is niet toegestaan om materiaal van deze website te kopiëren, reproduceren, distribueren, wijzigen of op enige andere wijze te gebruiken voor commerciële doeleinden zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van i-motive Marketingsupport.

Het is toegestaan om de inhoud van deze website te gebruiken voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden, op voorwaarde dat de oorspronkelijke auteursrechtaanduiding en andere vermeldingen van eigendom in stand worden gehouden.

Voor eventuele vragen of verzoeken met betrekking tot het gebruik van materiaal van deze website, neem contact op met i-motive Marketingsupport via het volgende e-mailadres: info@i-motive.nl.

De merknamen, handelsmerken en logo’s die op deze website worden weergegeven, zijn eigendom van i-motive Marketingsupport of derden, en mogen niet worden gebruikt zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar van het desbetreffende merk of handelsmerk.

Het gebruik van materiaal van deze website in strijd met het hierboven beschreven copyright is onderworpen aan juridische maatregelen volgens de geldende wetgeving.