Slimme zoekadvertenties voor meer verkeer.leads.conversie.

Ruim 95% van de Nederlanders gebruikt Google om producten en diensten te zoeken. Hoog scoren in de zoekresultaten is van groot belang voor bijvoorbeeld specifieke Automotive gerelateerde werkzaamheden. Het is dus belangrijk dat u goed zichtbaar bent op in ’s werelds populairste zoekmachine. Met advertenties binnen Google Ads bent u direct zichtbaar naast of boven de zoekresultaten. Binnen Google Ads kunnen advertenties uitgebreid gemeten worden en waar nodig worden bijgestuurd.

Onze SEA specialisten hebben jarenlange ervaring in het opzetten en beheren van campagnes voor zowel kleine lokale- als grote organisaties.

Neem contact met ons op

“Al ruim 15 jaar ondersteunen wij autobedrijven bij strategie, marketing en data.”

Jaren aan ervaring

15 plus

Klanten (BeNeLux)

circa 1.200

Professionals

14

Vertrouwd door snel groeiende ondernemingen zoals:
Bosch logo
Fource logo
Carteam logo
AutoCrew logo
Vakgarage logo

Search Engine Optimization (SEO).

Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd. SEO is een belangrijk onderdeel van zoekmachine marketing. Door aandacht te besteden aan SEO zal uw website hoger scoren in de resultaten van zoekmachines.

  • Specifiek adverteren op doelgroep
  • Hoog scoren in zoekresultaten
  • Direct meetbaar resultaat
  • Relatief lage kosten

Laten we kennismaken!

Op zoek naar het juiste advies voor automotive marketing? Wacht niet langer en neem contact met ons op via het formulier, stuur een e-mail info@i-motive.nl of bel 072 505 26 96.

Formulier invullen